Mab Tweede Graad BSO

 

OPTIES:

Verzorging Voeding

 
  Basismechanica  

Verzorging Voeding:
Verzorging-voeding? Echt iets voor jou?
Ben je een sociaal iemand? Ben je bezorgd om je medemens? Help je anderen graag? Ben je creatief?
Je verkiest praktijk boven theorie. Je gaat graag om met anderen en hebt belangstelling voor hun dagelijks leven. Je kan voldoende verantwoordelijkheid aan de dag leggen om dagelijkse taken te vervullen. Je bent best wel een handige persoon. Kan je je vinden in deze beschrijving?
Dan is verzorging-voeding misschien wel de geschikte studierichting voor jou!
Deze studierichting mikt op die groep jonge mensen die zich liefdevol en vakbekwaam in wil zetten voor het kind, het gezin en de bejaarde.
Studeren in een vertrouwde omgeving met duidelijk perspectief op latere tewerkstelling op de stageplaatsen in de nabije omgeving. Medische en sociale diensten zoals kinderopvang, bejaardenhomes, revalidatiecentra en thuisverzorging zijn dan ook gretige afnemers van jonge afgestudeerden met het studiegetuigschrift Verzorging.
Kortom, “verzorging” is een afdeling waar toekomst in zit!

 

Basismechanica:
Deze richting bevat een basisopleiding in diverse deelgebieden van de mechanica. Je leert er basisvaardigheden van machinale bewerkingen, lassen, sanitair, elektriciteit, technisch tekenen met een computerprogramma en bankwerk. Deze opleiding vormt een stevige basis voor de 3de graad Mechanisch Onderhoud op onze school.

 

 

Share/Save Delen